Undgå at miste din netto afregning!

Er du solcelleejer i nettoafregningsgruppe 6!

"Hvis du tidligere har produceret mere strøm end du har forbrugt, så har Energinet udbetalt penge til dig for din overproduktion. Hvis du derimod har brugt mere strøm end du har produceret, har du skulle betale for mer-forbruget til dit elselskab.

Men nu er reglerne ændret til, at du skal betale for hele dit forbrug og at du samtidig får udbetalt hele din produktion."

"Du kan finde meget mere information om, hvad det betyder for dig, på Energinets informationsside. Her findes også en økonomisk konsekvensberegner.

Det er meget vigtigt, at du tilmeldes udbetaling, så du ikke kun skal betale, men også modtager penge.
Det er energiselskabet Vindstød, som Energinet har sat til at varetage denne udbetaling.

HER SKAL DU TILMELDE DIG

Når du er tilmeldt udbetaling, starter udbetalingerne automatisk, efter at dit netselskab har konverteret din måler til flexafregning. Hvornår det sker afhænger af netselskabet i dit område og vi kender ikke denne dato. Det vil ske inden udgangen af 2020. Indtil da fortsætter din afregning som hidtil.

Med det samme din måler konverteres til flexafregning, vil du modtage en henvendelse fra os, så du ved, hvornår udbetalingen starter. Ved denne lejlighed bliver du bedt om at oplyse dit kontonummer (du skal bruge Nem-ID, når du til den tid registrerer dit kontonummer).

Men i første omgang er det altså vigtigt, at du registrerer dig til udbetaling."

 Du kan læse mere her.

Kilde: https://ve.vindstoed.dk/

Dansk Energi Center logo

Dansk Energi Center A/S
Karisevej 72 Haslev, 4690
Telefon: 70 26 50 00
Cvr: 32765823

VE Godkendt installatør

VE logo

Åbningstider
Mandag - torsdag
8:00 - 15:30

Fredag
8:00 - 15:00

Andre tider efter aftale.

Find os på FaceBook eller Youtube