Skip to main content
Bæredygtig
Økonomisk
Effektiv

Modern
Beauty
Aes­thetics

I en verden, hvor bæredygtighed og energieffektivitet bliver stadig mere central, er kombinationen af solcelleanlæg og jordvarmesystemer en attraktiv løsning for mange boligejere.
Vi er klar til at hjælpe

Mandag til Fredag: 8:00 - 15:00
Eller efter aftale

Kontakt
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Solcellepaneler

Når du investerer i solceller, kan du drastisk nedbringe dine månedlige energiudgifter og samtidig bidrage til et renere miljø. De teknologiske fremskridt gør solceller mere effektive og prisvenlige end nogensinde før, hvilket bidrager til en hurtig tilbagebetalingstid og langsigtede besparelser. Ved at installere et solcelleanlæg bliver du mindre afhængig af traditionelle energikilder.

Energi optimeret virksomhed

Dansk Energi Center A/S er naturligvis selv en del af den grønne omstilling. Vi opvarmer vores egen virksomhed med varmepumpe og har suppleret den med energi fra solen. Vi har vores solcelle anlæg monteret på lagerbygningen. Al opsamlet energi bliver overført til vores 10 kW batteri og vores varmepumpe.

Vi leverer gerne dit nye solcelleanlæg

Solceller til stråtagshuse

Det kan ikke lade sig gøre med solceller på stråtag, men er grunden stor nok, som i dette tilfælde, kan et markanlæg være en løsning. Anlægget her står i baghaven. Det er et simpelt punkt-fundament med nedgravede betonrør hvorpå der er monteret et aluminiumsstativ til solcelle panelerne.

Der skal søges om byggetilladelse hos kommunen

Mand på tag med solcellepanel

Vi leverer...

Dansk Energi Center A/S er naturligvis leveringsdygtige i tidens bedste solcelleanlæg. Enten som enkeltstående anlæg eller i kombination med varmepumpe, batterilager eller ladestandere til el-bil

Kontakt os

MEN! - der er altid et men!

Solen skinner jo om dagen, men strømmen bruges oftest om eftermiddagen og henunder aften, når der skal laves mad. Så bliver det smart med et batterilager til at opmagasinere strømmen der er produceret i løbet af dagen.

Flere og flere får nu også el-bil og har et ønske om at hele energiløsningen i deres hjem bliver kombineret. Det kræver en gennemtænkt løsning hvor alle enhederne "kan tale sammen"! - det er ikke en let øvelse og løsningen bliver da også bedst hvis det bliver en samlet løsning - altså at f.eks solceller, inverter, batterier og ladestander er af samme mærke.

Først den ene vej, så den anden vej...

Tænk på solceller som din personlige energistation, der kontinuerligt producerer strøm uden larm og forurening.  Øg din energiuafhængighed og oplev roen ved at vide, at dit hjem opererer på ren, vedvarende energi, uanset hvad der sker på energimarkedet.

Gem din strøm i et batteri eller i din el-bil. Brug din egen strøm, når du har behov for det.

Kombinationsmulighederne er uanede.

Solcelleanlæg

Dansk Energi Center A/S leverer naturligvis dit kommende solcelleanlæg. Vi kan også levere solcelleanlæg med batteri opkobling.

Har du også el-bil med ladestander er det muligt at lave en meget kraftfuld kombination.

Billede af solceler på tag
Billede af batterilager
Sol
& Jord
Solceller og jordvarme er begge vedvarende energikilder, der kan reducere boligens afhængighed af fossile brændstoffer markant. Alle slags varmepumper kan kombineres med sol. både luft-til-vand og luft-til-luft.
Gravemaskine nedpløjer jordslanger

Bat
teri

Vores eget batteri! Kom ned og få en snak om dine egne energiplaner. I vores showroom kan du se vores 10 kWh batteri.

Hvad
nu?

Solcelle- og batterier-teknologier forbedres hele tiden. Det bedste du kan gøre er at kontakte os og tale med en konsulent om, hvad der bedst kan betale sig her og nu.
Overvejer du at købe solcelle-anlæg, batteripakke eller måske begge dele, står vi klar til at vejlede dig. Undgå faldgruberne - ring til os.

Kontakt en konsulent