Store varmepumper

Har du eller din virksomhed et køle-/varmebehov der er større end en almindelig bolig (2-300 m2), så har du brug for en stor varmepumpe der er optimeret præcist til behovet.

Stor kapacitet

Vores store varmepumper starter ved 23 kW og går op til 200 kW. De kan naturligvis kaskadekobles, så vi kan også dække behovet i et fjernvarmeværk.

Kundepotentiale

Daginstitutioner, plejehjem, skoler, kontorejendomme, landbrug, produktion, beboelse
DVI varmepumpe udedel - stor varmepumpe - erhverv

Grønnere energi

Kaskadekobling

Når stort ikke er nok! - anlægget kan naturligvis kaskadekobles og udbygges efter behov. Alle Anlæg dimensioneres og bygges op til en komplet løsning. En solid økonomisk løsning der holder i årevis.

Kaskadekobling

Ubegrænset antal jordvarme og luft/vand varmepumper kan kaskadekobles.

Varmtvandsveksler til brugsvand

Udseparering af kølekredsens høje temperatur sikrer økonomisk lagerkapacitet af centralvarmevand med høj temperatur (60-80˚C).
DVI varmepumpe kaskadekoblet erhverv

Frikøling og tvangskøling

Miljørigtig, økonomisk køling af ventilationsluften via jordslangekredsens relativt kølige væske. Når frikølingens effekt ikke tilstrækkelig tvangsstartes køling via kompressoren reversible kølesystem.

Integreret solvarme

Integreret solvarmestyring i varmepumpestyring og systemkomponenter sikrer optimal udnyttelse af solvarmen. Intelligent styring sørger for optimal udnyttelse af solvarmen til opvarmning af brugsvand og bygning.

En grønnere fremtid

Dansk Energi Center A/S leverer en unik jordvarmepumpe fra DVI Energi A/S, som, hvis man ønsker det, kan kombineres med andre eksterne varmekilder som solfangere eller energifangere. Når man lavere disse kombinationer, får du det lavest ­mulige elforbrug til opvarmning af bygninger og varmt brugsvand.
Skitse tegning DVI anlæg varmepumpe akkumuleringstank friskvandsmodul

Store varmepumper

Dansk Energi Center A/S leverer en unik jordvarmepumpe fra DVI Energi A/S, som, hvis man ønsker det, kan kombineres med andre eksterne varmekilder som solfangere eller energifangere. Når man lavere disse kombinationer, får du det lavest ­mulige elforbrug til opvarmning af bygninger og varmt brugsvand. Alle Anlæg dimensioneres og bygges op til en komplet løsning. En solid økonomisk løsning der holder i årevis.

Kontakt en konsulent

Store varmepumpe-anlæg kræver planlægning. Både for at dække opvarmningsbehovet korrekt og for at få bedst mulig økonomi i anlægget. Lad vores konsulent ringe dig op når det passer dig og du har god tid. Det er helt uforpligtende.

Dansk Energi Center A/S   |   Karisevej 72 Haslev, 4690   |   Telefon: 70 26 50 00    |   cvr: 32765823

Kompetent rådgivning sikrer dig den bedste økonomi. Få et GRATIS uforpligtende tilbud.    Ja tak!