Skip to main content

Certificeringer, Autorisation og medlemskaber


Kært barn har mange navne; men hvad kan vores kunder bruge det til?

Dansk Energi Center A/S sætter en ære i at følge med udviklingen. Vi mener det handler om kvalitet i produkt og kvalitet i udførsel. Trenden om bedre miljø og virksomheders sociale ansvar er vi meget bevidste om, og det vil vi gerne være en del af.

Vi er glade for at være en del af "den grønne omstilling" - varmepumper er langt renere og mere energieffektive end de fleste fossile brændsler.

Vi startede i 1998 og har lang tids erfaring. Vi sælger produkter vi har kendt og arbejdet med i lang tid.

Det mener vi skaber tillid og tryghed for alle vores kunder.


Dette skal du kigge efter, uanset hvem du vælger som installatør:

At installatøren har et kvalitetssikringssystem (Vores er ISO 9001) - installatøren har VE godkendelse fra Energistyrelsen og at installatøren er medlem af både KMO og VPO ordningerne.

Det vil give dig en sikkerhed for at produkterne lever op til gældende regler og krav og at montagen foregør på en miljøvenlig og ordentlig måde.

Vi leverer produkter fra leverandører der tager bæredygtighed seriøst.

Kedler/ metal, isolering og plast som tages med hjem fra installationssteder, sorteres og afhændes forsvarligt.

Vi forsøger hele tiden at blive bedre til disse procedurer.

ISO 9001 Certificeret

ISO 9001

Kvalitetsstyring efter ISO 9001 handler om kvalitetsbevidsthed i forhold til kunderne.

For os handler det om: Præcist at definere kundens behov for at kunne yde optimal rådgivning. Producere/levere ydelsen som aftalt. Lave dokumenteret kvalitetskontrol. Løbende følge op på om kunderne er tilfredse.


VE Godkendt Installatør

VE Godkendt

VE-godkendelsesordningen er for de installatør- og montørvirksomheder, som er blandt de bedste til at installere små vedvarende energianlæg som varmepumper, solceller, solvarme samt biomasse kedler og -ovne.

Der er tale om en mærkningsordning, der viser at virksomheden har dokumenterede kompetencer til at installere VE-anlæg korrekt, så kunden kan få det største udbytte af sin VE-installation. (kilde: Energistyrelsen).


AUT. VVS Installatør

VVS installatøren er autoriseret til at udføre arbejde indenfor vand, ventilation og sanitet (VVS) eller gas, vand og sanitet (GVS).

Samtidig er VVS installatørens arbejde omfattet at et system til kvalitetssikring, som gør, at der altid bliver lagt vægt på solidt håndværk og kvalitet i arbejdet – også når det er opgaver, der ikke kræver autorisation.

Medlem af KMO Ordningen

KMO

I flg. forordning (EU) 2015/2067 skal alle personer og virksomheder, der arbejder med køle-, luftkonditionerings- og varmepumpeudstyr, der indeholder fluorholdige drivhusgasser, have gyldig F-gas autorisation.


Medlem af VPO Ordningen

VPO logo

VPO

Alle installatører, som er med af Varme Pumpe Ordningen, har autorisation inden for el, vvs eller køl.

De har alle fornøden viden og kompetence om varmepumper og har gennemgået et særligt uddannelsesforløb med fokus på kvalitetssikring gennem ordningens interne beregningsprogram for optimal dimensionering.