Vores samarbejdspartnere

DVI Energi

DVI Energi

DVI’s klimavenlige jordvarme og luft/vand-varmepumper er en god investering på grund af deres lange levetid med en lav og stabil driftsøkonomi. Nyeste teknologi og lang levetid DVI har udviklet og produceret varmepumper i Danmark til det danske klima i 33 år.

Ved at vælge et produkt fra DVI sparer du dig selv for ubehagelige overraskelser. Vores viden sikrer dig en god investering for fremtiden.

Vølund Varmeteknik

Vølund Varmeteknik

Vi leverer varmt vand, varme og varmegenvinding til énfamiliehuse i Danmark. Produkterne leveres gennem VVS-installatører samt husfabrikanter.

Mitsubishi

Mitsubishi

Tilbyder en lang række klima produkter. Stræber efter "lydløs, problemfri ydelse og med minimal påvirkning af miljøet" i hele produktets levetid.

BOSCH

Bosch

Et vigtigt mål for Bosch er at udvikle produkter som viser ansvarlighed over for natur og miljø. Vi arbejder konstant på at udvikle miljøvenlige, energieffektive og nyudviklede produkter for vores kunder.

Vi lægger selv vægt på at overholde principperne om vedvarende energi i alle afdelinger og i alle arbejdsprocesser.

Panasonic

Panasoninc

Panasonic stræber efter at gøre "A Better Life, A Better World" til virkelighed for mennesker i hele verden. En virksomhed, hvis aktiviteter udføres med fuldt fokus på kunden.

Dansk Energi Center A/S   |   Karisevej 72 Haslev, 4690   |   Telefon: 70 26 50 00    |   cvr: 32765823

Kompetent rådgivning sikrer dig den bedste økonomi. Få et GRATIS uforpligtende tilbud.    Ja tak!