Skip to main content

Vi samarbejder med nogle af de bedste i branchen

Vølund logo

Vølund Varmeteknik

Vi leverer varmt vand, varme og varmegenvinding til énfamiliehuse i Danmark. Produkterne leveres gennem VVS-installatører samt husfabrikanter.

KINNAN

Kinnan er og bliver en stærk spiller på varmepumpemarkedet. Med de tre bedste mærker i sortimentet, og et landsdækkende netværk af flere hundrede forhandlere kombineret med markedets bedste support, er det svært at komme uden om Kinnan, hvis man vil ha’ den bedste og mest miljørigtige opvarmning eller aircondition i Danmark.


SOLAR

Solar er en stærk medspiller og leverandør på varmepumpemarkedet.

Bosch

Et vigtigt mål for Bosch er at udvikle produkter som viser ansvarlighed over for natur og miljø. Vi arbejder konstant på at udvikle miljøvenlige, energieffektive og nyudviklede produkter for vores kunder.

Vi lægger selv vægt på at overholde principperne om vedvarende energi i alle afdelinger og i alle arbejdsprocesser.

Mitsubishi

Tilbyder en lang række klima produkter. Stræber efter "lydløs, problemfri ydelse og med minimal påvirkning af miljøet" i hele produktets levetid.


Panasonic

Panasonic sætter endnu højere standarder for luft-luft varmepumper med markedets højeste SCOP og A+++ i ERP-mærkning, det laveste lydniveau og bruger det mest miljøvenlige kølemiddel, der findes.


Thermonova

ThermoNova - Industrielle varmepumper

ThermoNova vil være den foretrukne leverandør og sparingspartner i alle typer projekter, hvor der indgår varmepumper til bygningsvarme, mindre fjernvarmenet og proceskøl med varmegenvinding fra 20-500 kW.