Skip to main content

VI HAR LEDT DANSKERE MOD EN GRØNNERE FREMTID SIDEN 1998

Om os

Et stærkt 
team siden

1998

Hvert år installerer vi mellem 200 og 250 anlæg. Denne høje installationsaktivitet har givet os stor erfaring med alle de problemer der kan være i denne fase.

Med denne erfaring kan vi tilbyde vores kunder den mest optimale rådgivning og sammen udvælger vi det produkt der passer bedst til dem.

Vores erfaring og uddannelsesniveau gør os i stand til at levere præcis dimensionering af kundens kommende anlæg og det har stor betydning for økonomien på lang sigt.

Dansk Energi Center A/S er mere end bare god service 

For at give dig den bedst mulige løsning samarbejder vi med forhandlere, der tilbyder markedets førende produkter. Vi arbejder med skandinaviske produkter, der er produceret, samlet og skræddersyet til de hårde klimaforhold og designet til at modstå vind og vejr.

Kvalitet i hverdagen

Vi bestræber os på konsekvent at opfylde vores forpligtelser over for kunderne og sikre, at de opfatter os som en tryg samarbejdspartner i alt fra dimensionering, levering og service til vedligeholdelse, uddannelse og fremtidige spørgsmål om anlægget. Vores mål er at skabe en positiv oplevelse for vores kunder og etablere os, som en seriøs partner indenfor vores branche. 

 • Vi påtager os ansvaret for at sikre, at vores kunder kan have tillid til vores ekspertise, selv i uforudsete situationer.

 • Vi tilpasser vores tilgang baseret på vores kunders hverdag og behov, og vi opretholder en åben og regelmæssig kommunikation for at sikre deres tilfredshed.

 • Vi tager højde for jeres ønsker og visioner og arbejder tæt sammen med jer, for at sikre den bedst mulige løsning.

 • Vi binder os til vores arbejde, og i tilfælde af fejl, står vi straks klar til at afhjælpe situationen.

 • Vores forpligtelse til vores kunder stopper ikke efter installationen. Vi er tilgængelige 24/7 for at besvare spørgsmål og dele vores omfattende viden og erfaring.

 • Vi sætter en ære i at uddanne vores kunder, så de har fuld forståelse for deres produkter og systemer.

  Det grønne valg

  Forandring er et fælles ansvar

  Vælger du en varmeløsning fra Dansk Energi Center, får du adgang til en bæredygtig varmekilde, der skånsomt genanvender naturens ressourcer. Dette giver dig frihed fra afhængigheden af andre varmekilder såsom el, olie, naturgas eller fjernvarme. En fornuftig beslutning, der gavner både din økonomi og miljøet.

  Spar op til 60% på varmeregningen

  Økonomiske besparelser med Dansk Energi Center A/S

  For med en varmeløsning fra Dansk Energi Center A/S i ryggen, kan du realisere betydelige besparelser på din varmeregning i forhold til el, olie, naturgas eller fjernvarme. Varmepumpens driftsøkonomi er særdeles lav, da den udnytter naturens egne ressourcer. Samtidig kræver selve anlægget minimal vedligeholdelse og service, hvilket gør vores løsninger til en fornuftig og økonomisk investering.

  • ISO 9001

   Kvalitetsstyring efter ISO 9001 handler om kvalitetsbevidsthed i forhold til kunderne.

   For os handler det om: Præcist at definere kundens behov for at kunne yde optimal rådgivning. Producere/levere ydelsen som aftalt. Lave dokumenteret kvalitetskontrol. Løbende følge op på om kunderne er tilfredse.

  • VE godkendt

   VE-godkendelsesordningen er for de installatør- og montørvirksomheder, som er blandt de bedste til at installere små vedvarende energianlæg som varmepumper, solceller, solvarme samt biomasse kedler og -ovne. Der er tale om en mærkningsordning, der viser at virksomheden har dokumenterede kompetencer til at installere VE-anlæg korrekt, så kunden kan få det største udbytte af sin VE-installation. (kilde: Energistyrelsen).
  • KMO

   I flg. forordning (EU) 2015/2067 skal alle personer og virksomheder, der arbejder med køle-, luftkonditionerings- og varmepumpeudstyr, der indeholder fluorholdige drivhusgasser, have gyldig F-gas autorisation.

  • VPO

   Alle installatører, som er med af VarmePumpeOrdningen, har autorisation inden for el, vvs eller køl. De har alle fornøden viden og kompetence om varmepumper og har gennemgået et særligt uddannelsesforløb med fokus på kvalitetssikring gennem ordningens interne beregningsprogram for optimal dimensionering.

  • AUT. VVS

   Lovgivningen kræver, at arbejdet på en lang række tekniske installationer kun må udføres af autoriserede fagmænd. Når det gælder gas-, vand- og afløbsinstallationer er det udelukkende VVS installatøren, der er autoriseret til at udføre arbejdet.


  Brug for hjælp?

  Ring på +45 70 26 5000

  GRATIS uforpligtende tilbud

  Hurtigt og nemt.