Cookie- og privatlivspolitik

Vi anvender cookies til følgende formål:

  • Teknisk funtionalitet – For at vi kan huske dine præferencer og give dig den bedste oplevelse på vores site.
  • Trafikmåling – Vi måler hvor mange der besøger vores site, samt hvordan de bruger sitet.
  1. Ejeroplysninger

 

Dette website ejes og publiceres af:

Dansk Energi Center A/S

Karisevej 72

4690 Haslev

Telefon: 70265000

Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

CVR.nr: 32765823

  1. Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

2.1 Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

2.2 Kan jeg slette cookies?

Ja. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

2.3 Kan jeg undgå cookies?

Ja. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

2.4 Hvad bruges cookies til på vores website

Vi bruger cookies til at føre statistik over antallet af brugere, hvilket indhold der vises, samt oplysninger om geografi og interesser.

2.5 Trafikmåling med Google Analytics

Vi bruger Google Analytics til at måle trafikken på vores website.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her:

https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

  1. Brug af personoplysninger

Personoplysninger bliver aldrig givet videre til tredjepart, medmindre du selv udtrykkeligt har givet tilsagn hertil. Vi indsamler aldrig personoplysninger, uden du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse.

3.1 Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100% sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

3.2 Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

  • Oprettet den .

Dansk Energi Center A/S   |   Karisevej 72 Haslev, 4690   |   Telefon: 70 26 50 00    |   cvr: 32765823

Kompetent rådgivning sikrer dig den bedste økonomi. Få et GRATIS uforpligtende tilbud.    Ja tak!