Fejl/problem ved IVT 660 og IVT 665

Hjælp til ejere/kunder af IVT Hybridvarmepumpe

- model IVT 660 og IVT 665 med dårlig virkningsgrad/lav COP værdi.

IVT

En hel del danske hjem bliver opvarmet af en svensk varmepumpe af mærket IVT.

IVT udgår af det danske marked og det betyder at support, service og tilvejebringelse af reservedele kan blive temmelig vanskeligt. Ydermere bliver der færre montører der kan servicere dette mærke. For ejerne betyder det, at deres varmeanlæg ikke kan yde sit optimale. På kort sigt er konsekvensen mangel på opvarmning af brugsvand og boligopvarmning, og på lang sigt kan det gå ud over anlæggets stabilitet, drift og økonomi.

Fejlene kan være i gas brænderen, følerfejl eller defekt varmepumpe.

Gratis besøg af teknisk rådgiver.

Bosch og Dansk Energi Center A/S har indledt et samarbejde, om at tilbyde de kunder som igennem årerne har haft problemer med ovennævnte anlæg, at få en teknisk rådgiver ud for at bese anlægget og rådgive om en løsning.

Tryghed.

DECboschPARTNER

Bosch som tidligere har overtaget IVT har besluttet at ejere af eksisterende idrifttagne anlæg som IVT 660 og IVT 665 kan investere i nye units til ekstra nedsat pris.

I samarbejde med Dansk Energi Center A/S ønsker Bosch at skabe tryghed for de kunder der har ovenstående anlæg installeret og som er i drift. Dansk Energi Centers montører har erfaring med IVT anlæg og kan, så længe der kan skaffes reservedele, servicere disse.

Er du ejer af eksisterende IVT anlæg der kører problemfrit - tilbyder vi at service og vedligeholdelse, så længe det er muligt at skaffe reservedele.

Vi står til rådighed på 70 26 5000

  • Oprettet den .
Dansk Energi Center logo

Dansk Energi Center A/S
Karisevej 72 Haslev, 4690
Telefon: 70 26 50 00
Cvr: 32765823

co2neutral-logo

Find os på FaceBook eller Youtube