Skip to main content
Ofte stillede spørgsmål

Hjælp til ejere/kunder af IVT Hybridvarmepumpe

- model IVT 660 og IVT 665 med dårlig virkningsgrad/lav COP værdi.

IVT

En hel del danske hjem bliver opvarmet af en svensk varmepumpe af mærket IVT.

IVT udgår af det danske marked og det betyder at support, service og tilvejebringelse af reservedele kan blive temmelig vanskeligt. Ydermere bliver der færre montører der kan servicere dette mærke. For ejerne betyder det, at deres varmeanlæg ikke kan yde sit optimale. På kort sigt er konsekvensen mangel på opvarmning af brugsvand og boligopvarmning, og på lang sigt kan det gå ud over anlæggets stabilitet, drift og økonomi.

Fejlene kan være i gas brænderen, følerfejl eller defekt varmepumpe.

Dansk Energi Center A/S tilbyder de kunder som igennem årerne har haft problemer med ovennævnte anlæg, at få en teknisk rådgiver ud for at bese anlægget og rådgive om en løsning.

Tryghed.

DECboschPARTNER

I samarbejde med Dansk Energi Center A/S ønsker Bosch at skabe tryghed for de kunder der har ovenstående anlæg installeret og som er i drift. Dansk Energi Centers montører har erfaring med IVT anlæg og kan, så længe der kan skaffes reservedele, servicere disse.

Er du ejer af eksisterende IVT anlæg der kører problemfrit - tilbyder vi at service og vedligeholdelse, så længe det er muligt at skaffe reservedele.

Gratis besøg af teknisk rådgiver - ring på 70 26 5000