Varmepumpe til haller

 

industri varmepumpe fra thermonova

Industri varmepumpe luft/luft

Thermonova

Simpel installation

Med luft-luft systemet undgås installation af et vand båret varmeanlæg i nybyg eller ved konvertering fra gas- eller oliekalorifere (fyr). Tilslutningen mellem luft-luft-varmepumpens ude- og indedel er enkel og billig.

Højtydende indedel fordeler varmen

Indedelen har en højtydende ventilator med lang indstillelig kastelængde, hvilket sørger for minimal temperaturforskel selv i store haller.

Temperaturforskellen er normalt under 0,5-1 °C.

Højteknologisk varmepumpe sikrer lav varmepris

Udedelen består af det mest innovative varmepumpe produkt på markedet og er forsynet med både EVI-teknologi og inverter. EVI-teknologien sikrer, at systemet har en højere varmeeffekt selv ved ekstreme udetemperaturer helt ned til -33 °C og inverter-teknologien regulerer scroll-kompressorens varmeeffekt fra 25-100% (9-35 kW). Denne behovsstyring sørger for, at varmepumpen altid tilpasser sig præcist til rummets varmebehov og giver en jævn varme. Samtidig giver opvarmningsformen en meget stille og uforstyrende varmeafgivelse sammenlignet med gas- og oliekalorifere.

Indedel

Varmepumpen er, præcis som alle andre KITA modeller, designet for maskimal energie.ektivitet via den over.dimensionerede fordamperflade, EVI-teknologien og samtidigt et minimalt støjniveau takket være den over.dimensionerede inverterstyrede A-klasse ventilator (Ø910 mm) fra tyske Ebm Pabst.

Fremtidens opvarmningsform

Den idelle og moderne erstatning for varmeanlæg til store lokaler og haller, som typisk er opvarmet med olie eller gas, ofte med støjende og ineffektive ventilatorer. Med en beskeden investering opnås store besparelser til opvarmning, og samtidig giver systemet mulighed for kølefunktion.

Først i verden

Det første luft-luft-produkt i verden til industrielle varme- og kølebehov i sædvangligvis haller til mange formål og store butikker som f.eks. byggemarkeder.


Uovervindelig totaløkonomi

Den absolut billigste varmekilde til store rum og haller. Varmeprisen er lavere end de billigste fjernvarmeværker.

Opvarmning af hal, værksted, lager og andre store bygninger, vi holder varmen - skal vi ringe dig op?

Ja tak, ring mig op

Dansk Energi Center logo

Dansk Energi Center A/S
Karisevej 72 Haslev, 4690
Telefon: 70 26 50 00
Cvr: 32765823

VE Godkendt installatør

VE logo

Åbningstider
Mandag - torsdag
8:00 - 15:30

Fredag
8:00 - 15:00

Andre tider efter aftale.

Find os på FaceBook eller Youtube