Skip to main content

Varmepumpe til hal

  • Opvarmer meget store rum
  • Store besparelser når der konverteres fra olie-/gas-fyr
  • Effektiv opvarmning med billig el
  • Virker ved lave minusgrader
  • Ingen støj
  • Behagelig varme – minimale temperatur udsving

 

Har du brug for mere information, er du velkommen til at ringe til os på: 70 26 5000

Opvarmning af hal

Luft-luft varmepumpe til lagerhal, værksted, byggemarked, store butikker, højloftede store rum etc.

Store besparelser

Med en beskeden investering kan du opnå store besparelser på opvarmning. KITA luft-luft varmepumpe er en ideel erstatning for varmeanlæg, der anvender fossile brændsler.
Perfekt til store lokaler og haller som lager, værksteder, kirker og lignende. Med en ny KITA varmepumpe udfaser du støjende og ineffektive ventilatorer.

varmeumpe til stor hal

VI OPVARMER

DET MESTE

KITA luft-luft varmepumpen, sikrer dig en imponerende effektiv opvarmning til den absolut laveste varmepris.

Innovativ | ned til -33°C

Vores KITA varmepumpe er den første med damp-indsprøjtning. Teknologien kaldes “smart injektion” og med inverterstyret børsteløs DC-scroll-kompressor og to elektroniske ekspansionsventiler, der sikrer varmepumpens drift ned til en udetemperatur på -33 °C.

KITA varmepumpens fordele

  • Simpel installation.

  • Med luft-luft systemet undgås installation af et vandbårent varmeanlæg i nybyg eller ved konvertering fra gas- eller oliekalorifere (fyr).

  • Højtydende indedel fordeler varmen.

  • Indedelen har en højtydende ventilator med lang indstillelig kastelængde, hvilket sørger for minimal temperaturforskel selv i store haller. Temperaturforskellen er normalt under 0,5-1 °C.

  • Højteknologisk varmepumpe sikrer lav varmepris.

Suverænt indeklima

Temperaturforskellen er normalt under 0,5-1 °C. Med luft-luft varmepumpen der ventilerer og "blander" rummets luft, får du en meget behagelig gennemsnitsvarme.

Ingen støj

Med opmærksomhed på komfort og godt naboskab er KITA forsynet med to tyske A-klasse kvalitetsventilatorer i overstørrelse med lav rotations hastighed, som sikrer et imponerende lavt støjniveau.

Behovsstyret

Takket være fuld inverter-styring, hvor KITA automatisk tilpasser sig det reelle varmebehov opnås meget stabil og støjsvag opvarmning.

Indedelen

er, præcis som alle andre KITA modeller, designet for maksimal energieffektivitet via den overdimensionerede fordamperflade og EVI-teknologien.

Med et minimalt støjniveau takket være den overdimensionerede inverterstyrede A-klasse ventilator (Ø800 mm) fra tyske Ebm. Pabst.

 * Systemet giver mulighed for kølefunktion, såfremt det ønskes.

Udedelen

Består af det mest innovative varmepumpeprodukt på markedet og er forsynet med både EVI-teknologi og inverter. EVI-teknologien sikrer, at systemet har en højere varmeeffekt selv ved ekstreme udetemperaturer helt ned til -33 °C.

Inverter-teknologien regulerer scroll-kompressorens varmeeffekt fra 25-100% (9-35 kW). Denne behovsstyring sørger for, at varmepumpen altid tilpasser sig præcist til rummets varmebehov og giver en jævn varme. Samtidig giver opvarmningsformen en meget stille og uforstyret varmeafgivelse sammenlignet med gas- og oliekalorifere.

Pålidelig og holdbar

Kapacitetsregulering, sikkerhedsautomatik, kendte og testede komponenter og software, sikrer en pålidelig og driftssikker varmepumpe.

Projektering

Dansk Energi Center A/S udfører:

Dimensionering og økonomiberegning, gennemgang af teknikrum og -bygning, vejledning i anlægsopbygning, diagrammer og dimensionering af tekniske komponenter.

Kontakt en konsulent

Store varmepumpe-anlæg kræver planlægning. Både for at dække opvarmningsbehovet korrekt og for at få bedst mulig økonomi i anlægget. Lad vores konsulent ringe dig op når det passer dig og du har god tid. Det er helt uforpligtende.