EasyControl-image-Bosch

EasyControl | Bosch

EasyControl | Super smart styringssystem fra Bosch

Aldrig har det været så nemt at styre temperaturen i sit hjem. Uanset hvor man er, kan man indstille tider, temperaturer og hvilke rum man ønsker at opvarme – for det hele kan klares fra smartphone. Man kan også lade EasyControl have det store overblik. EasyControl kan nemlig sanse din tilstedeværelse og huske dine rutiner, og på den måde vælge den optimale varme efter dine behov. Derfor vil EasyControl skrue ned for varmen, når man ikke er hjemme. Og samtidig vil din EasyControl sørge for, at man kommer hjem til lige netop den temperatur, man ønsker.

Hvad er EasyControl?

Kort fortalt er EasyControl et system til automatisk temperaturregulering. Systemet består som minimum af en EasyControl CT200, EasyControl Smart Radiatortermostater og EasyControl App. Har man et Bosch gasfyr, kan EasyControl tilsluttes direkte til fyret. Har man en varmepumpe eller et gasfyr fra en anden fabrikant end Bosch, kan EasyControl forbindes til varmeløsningen vha. en adapter. Denne adapter kan også fungere som en simpel strømforsyning, hvis man vælger ikke at forbinde EasyControl CT200 til en varmeløsning, men ønsker at benytte EasyControl som styring til dine radiatorer. EasyControl er altså også en god mulighed, hvis man fx bor i lejlighed og gerne vil kunne regulere varmen på en smart og intelligent måde. I alle tilfælde kan man gratis downloade vores EasyControl App til IOS eller Android. Og med denne app kan man altid opsætte og justere sine personlige indstillinger, uanset om man er ude eller hjemme. Så nemt har man altså mulighed for at regulere temperaturen i sit hjem med EasyControl.

Individuel rumstyring

easycontrol bosch21 grader i stuen, 24 grader på badeværelset, 22 grader på børneværelset og 18 grader i soveværelset – du skal blot angive den ønskede temperatur for hvert rum, og så klarer EasyControl resten.

Det eneste du behøver, er de trådløse Bosch Smart Radiatortermostater og CT200. Sådan opnår du helt enkelt den optimale varme og komfort i dit hjem.

 

Læs mere om EasyControl på Bosch´s hjemmeside her...

Dansk Energi Center logo

Dansk Energi Center A/S
Karisevej 72 Haslev, 4690
Telefon: 70 26 50 00
Cvr: 32765823

VE Godkendt installatør

VE logo

Åbningstider
Mandag - torsdag
8:00 - 15:30

Fredag
8:00 - 15:00

Andre tider efter aftale.

Find os på FaceBook eller Youtube