Borgmesterbesøg

Faxes Borgmester Ole Vive på besøg hos Dansk Energi Center A/S.


Faxe kommune

Borgmester Ole Vive

Business Faxe

Erhvervsdirektør Thomas Legarth

Dansk Energi Center A/S

Indehaver Anders Aakær

Torsdag d. 14. maj havde vi i Dansk Energi Center A/S fornøjelsen af at have Faxes Borgmester Ole Vive og erhvervsdirektør Tomas Legarth fra ”Business Faxe” på besøg.

De besøger hver måned en række lokale virksomheder for at få et større indblik i, hvad der rører sig i det lokale erhvervsliv.

Efter en præsentation af vores lokaler og varmepumper havde vi et godt møde, hvor vi fortalte lidt om vores håndtering af Covid 19 og hvordan det havde påvirket vores daglige forretningsgang. Vi talte også om de udfordringer man som mindre eller mellemstor virksomhed i kommunen kan have i forhold til kommunale bestemmelser, regler, arbejdskraft osv.

Både borgmesteren og erhvervsdirektøren fortalte om kommunale tiltag for at udbygge erhvervslivet i Faxe kommune. Det omfattede bl.a.

  • Gratis 1:1 sparring for iværksættere og virksomheder og formidler kontakt til en række konsulentvirksomheder, støttemuligheder og samarbejdspartnere.
  • Hjælp til at facilitere salg og leje af private og kommunale erhvervslokaler, -ejendomme og -grunde, så sælger og køber, lejer og udlejer let finder hinanden.
  • Tilbyder vores medlemmer i ”Business Faxe”, at tage del i månedlige morgenmøder det, vi kalder Business Faxe MorgenForum.

”Borgmester Ole Vive og erhvervsdirektør Tomas Legarth besøger hver måned en række lokale virksomheder for at få et større indblik i, hvad der rør sig i det lokale erhvervsliv.
Vækst og udvikling i det lokale erhverv er essentielt og borgmesterbesøgene er én af måderne, Kommunen og Business Faxe sammen møder, lærer og forstår det lokale erhvervs muligheder og udfordringer.”

Dansk Energi Center A/S siger mange tak for besøget

– kom gerne igen.

I Dansk Energi Center A/S sætter vi stor pris på kommunens og "Business Faxes" engagement i de lokale virksomheder og interessen for at etablere bedre muligheder for vækst, jobskabelse og ”networking” mellem lokale virksomheder.

Dansk Energi Center logo

Dansk Energi Center A/S
Karisevej 72 Haslev, 4690
Telefon: 70 26 50 00
Cvr: 32765823

VE Godkendt installatør

VE logo

Åbningstider
Mandag - torsdag
8:00 - 15:30

Fredag
8:00 - 15:00

Andre tider efter aftale.

Find os på FaceBook eller Youtube