Luft-til-vand varmepumpe

Luft/vand varmepumpen - et godt alternativ.

luft til vand varmepumpe

Luft-til-vand varmepumpen - et godt alternativ til eksisterende opvarmningsmetoder. Tæt på at være lige så effektiv som jordvarmeanlæg. Lang holdbarhed, høj ydelse og gennemtænkt funktion. Kontrastrigt display og nem menu styring. Kan kombineres med solcelle-anlæg eller solfangere.

Luft/vand varmepumpe - har du ikke plads i haven?

Har du ikke plads i din have til et jordvarme anlæg, er et luft-til-vand anlæg et godt alternativ. Det fungerer på samme måde som et jordvarme-anlæg, dog hentes energien ud af luften i stedet for jorden. Det betyder at du skal have en "udedel" som oftest står op ad huset. Energien udvindes fra luften, men virker på samme måde som et jordvarme anlæg.

Luft til vand varmepumpen har en høj ydelse

Luft-til-vand varmepumpen adskiller sig fra andre varmepumper, idet den indeholder en overhedningsvarmeveksler. Varmeveksleren bevirker, at det varme vand kan opvarmes til høje temperaturer, uden at dette påvirker/belaster varmepumpens kompressor og dermed el-forbruget. Anlægget er via varmeveksleren i stand til at afpasse sin belastning på kompressoren, og dermed el-forbruget. Samtidig kan anlægget uden ekstra omkostninger levere en høj temperatur på det varme vand.

Tilbehør/kombinationer

Kan kombineres med solvarme: Solpaneler/solfangere eller solcelle-anlæg. En kombination af flere typer enheder sikrer dig det lavest mulige el-forbrug til opvarmning af boligen og brugsvand. Energieffektivt centralvarmeanlæg.

  • Effektiv energibesparende kompressor indbygget i indedelen
  • 300 liter akkumuleringstank
  • Gennemstrømningsvandvarmer
  • Speciel overhedningsfjerner
  • Indbygget cirkulationspumpe og trykekspansionsbeholder

Varmepumpens evne til at overføre energi fra et temmelig lavt temperaturniveau til et højt temperaturniveau gør, at den selv ved -15 grader kan udnytte luften udenfor som energikilde til boligopvarmning og brugsvand.

EL-patron

Der er monteret en el-patron i varmepumpens akkumuleringstank. El-patronen kan automatisk supplere pumpen, hvis dennes varmeeffekt i den koldeste tid ikke er tilstrækkelig.

Vi leverer den bedste luft til vand varmepumpe på markedet for tiden.