Varmepumpe | Luft-til-luft

Luft til luft varmepumpe - varme og/eller køl.

En luft-til-luft varmepumpe består af 2 dele, en udvendig og en indvendig del, som monteres henholdsvis en indervæg og en ydervæg. Husets størrelse, rummenes fordeling og antallet af  etager afgør om der er behov for én eller flere indvendige blæsere. En luft-til-luft varmepumpe er særdeles velegnet til at opvarme mindre huse, fritidshuse, udestue, garager og lignende. Arealer på ca. 50-150 m2, hvor der i mange tilfælde, ikke er centralvarme i huset. Visse typer luft-til-luft varmepumper kan også køle - i daglig tale "air condition".

luft til luft varmepumpe 

Luft/luft varmepumpen kan nemt opvarme 150 m2

Man kan sagtens anvende luft-til-luft i større huse, men i de tilfælde sættes to eller flere varmepumper op for at dække alle værelser, som regel kan flere indedele kobles på samme udedel lidt afhængigt af model/type.

Luft-til-luft varmepumpen kan kun bruges til luft opvarmning af huse og ikke til opvarmning af radiator eller af brugsvand.

En luft-til-luft varmepumpe blæser varm luft ind i boligen, og det recirkulerede luft genopvarmes og blæses igen ud i rummet. Luften suges ind i kompressoren (udedelen), som er monteret udvendigt på huset. I kompressoren indre hæves temperaturen, som føres videre ind i boligen til indedelen som herefter fordeler varmen i huset. Indedelen er oftest placeret i det rum, hvor behovet for varme er størst, typisk i stue og alrum.

Vi leverer varmepumper med meget høje COP/SCOP værdier, der allerede nu lever op til de nye strengere regler fra EU og i henhold til det nye energimærke.

Vi leverer varmepumper fra alle de førende leverandører, herunder DVI, Bosch, Panasonic, LG og KINNAN (Danmarkspumpen). Vi servicerer alle typer varmepumper.