Luft-til-luft varmepumpe (Gulvplaceret)

Mitsubishi MFZ-KJ - Gulvplaceret.

Der kan være situationer hvor man ønsker varmepumpen placeret ved gulv eller diskret i rummet.

IndoorEnvironment

Vi har natuligvis løsninger til det også. Mitsubishis MFZ-KJ løser diskret sin opgave, helt nede ved gulvet. Bladene på ventilatoren er udformet specielt med henblik på stor spredning af varmen i rummet. Samme udformning bidrager med et lavt støjniveau på 19 dB (A). Den mest støjsvage i sin klasse.

Det kompakte format, gør at enheden kan placeres overalt.

MFZ KJ gulvmontage

Bedste indeklima - året rundt

Alle Mitsubishis luft varmepumper er udviklet til det nordiske klima og de er i stand til at tilvejebringe god varme indendørs, selv om der er virkeligt kolde ude-temperaturer. Den nominelle varmekapacitet holdes nemt helt ned til minus 15° C. Selv ved udetemperaturer på -25° C, yder MFZ-KJ en høj varmekapacitet. Når det er varmt udenfor, kan MFZ-KJ automatisk skifte til køling, hvis det ønskes.

Nem styring af dit indeklima

Den medfølgende fjernbetjening giver et godt overblik og sætter brugeren i førersædet når det handler om styring af indeklimaet. Spar penge og energi hvis du alligevel ikke er hjemme - fastsæt en lidt lavere temperatur når huset er forladt og lad varmepumpen sørge for at der er varmt når du kommer hjem. 

Remote