Besøg vores Showroom

Hvor stort er et jordvarme-anlæg, har jeg overhovedet plads til det? Hvad er en luft-tll-vand varmepumpe? Hvad fylder sådan een?

Der er mange spørgsmål og der er mange faglige termer og begreber når man hører varmepumpe-systemer omtalt.

Vores rådgivere og sælgere er uddannede inden for branchen og er ofte med på montage. De kender de fleste fordele og ulemper, og det kommer selvfølgelig vores kunder tilgode.

Derfor har vi stillet et par anlæg op i vores showroom så du kan se hvilken størrelse de har og høre om de larmer eller støjer mere end du regner med.

Vi har selvfølgelig også et par solcelle paneler hængende så du kan se farven rigtigt an - "er de blå eller er de helt sorte?".

Kig indenfor og se det hele i fuld størrelse. Skulle der mangle noget særligt, kan vi tage en "tour" ud på lageret og se om vi kan finde det der.

Og en kop kaffe kan vi også nok brygge sammen.

Showroomet er altid åbent når vores kontorpersonale er til stede i hverdagen fra 8:00 til 15:00. Men vi åbner gerne showroomet, hvis du ikke har mulighed for at komme inden for normal arbejdstid.

Vil du være sikker på at der er en rådgiver tilstede når du kommer, så book en tid online her.

showroom900px

I vores showroom kan du bl.a. se produkter fra DVI Energi, Vølund varmeteknik, Gaia Solar, LG og mange andre. Vores varmepumper er i drift og du vil kunne få en introduktion til betjeningspanelet og en uddybende snak med vores Energivejleder.

Varmepumpen kan snildt stå i bryggerset og haven kan også blive pæn igen.