Samarbejdspartnere

"Tryghed og minimalt bøvl i hverdagen"

Dansk Energi Center A/S ønsker at vores kunder skal have "tryghed og minimalt bøvl" med deres køle-, varme-installation. Derfor er det vigtigt at Dansk Energi Center A/S, kan levere anlæg, der er gennemtestede, har lang levetid, høj ydelse og at der er så få problemer med anlægget i hele dets levetid. Derfor køber vi kun anlæg fra anerkendte leverandører.

Du kan se links til nogle af vores samarbejdspartnere her.

Vis #
Titel Visninger
Weblink Bosch Climate

bosch-climate

Et vigtigt mål for Bosch er at udvikle produkter som viser ansvarlighed over for natur og miljø. Vi arbejder konstant på at udvikle miljøvenlige, energieffektive og nyudviklede produkter for vores kunder. Vi lægger selv vægt på at overholde principperne om vedvarende energi i alle afdelinger og i alle arbejdsprocesser.

408
Weblink DVI Energi A/S
DVI Energi 250px
DVI’s klimavenlige jordvarme og luft/vand-varmepumper er en god investering på grund af deres lange levetid med en lav og stabil driftsøkonomi. Nyeste teknologi og lang levetid DVI har udviklet og produceret varmepumper i Danmark til det danske klima i 33 år. Ved at vælge et produkt fra DVI sparer du dig selv for ubehagelige overraskelser. Vores viden sikrer dig en god investering for fremtiden.
570
Weblink LG Corporation
LG-250px
LG Electronics er en af verdens største leverandører og udviklere inden for hjemmeelektronik, mobil kommunikation og luftvarmepumper. LG Electronics virksomhedsfilosofi er baseret på en ægte interesse for mennesker, og vores slogan Life’s Good betyder at vi gennem vores produkter, vil gøre livet bedre, nemmere og sjovere for forbrugeren. Innovation, stilren design, smart teknik og pålidelighed er de fire kerneværdier, som sammenfatter varemærket LG Electronics.
531
Weblink Vølund Varmeteknik

Volund logo

Vi leverer varmt vand, varme og varmegenvinding til énfamiliehuse i Danmark. Produkterne leveres gennem VVS-installatører samt husfabrikanter.

463
Weblink Kinnan
Kinnan-250px
Som generalagent tager vi ansvar for teknisk kvalitet, dokumentation, teknisk support, markedsføring, hurtige leverancer, reservedele og udvikling af produkter i eget værksted. Det indebærer, at vi udelukkende arbejder med autoriserede installatører i hele Danmark, som har de nødvendige kvalifikationer for at sikre at vores kunder altid kan føle sig trygge og tilfredse.
600
Weblink EWS
EWS-logo
EWS GmbH & Co. KG i Handewitt har mere end 25 års erfaring i planlægningen af solcelleanlæg og som grossist for photovoltaik-produkter.

Med ca. 120 fagplaner, salgs- og servicemedarbejder er virksomheden i Handewitt serviceforetagende for håndværkere omkring vedvarende energier og en af branchens markedsførende i norden.

384
Weblink Genvex
Genvex logo
Velkommen hos Genvex A/S
VENTILATION, VARMEGENVINDING og VARMEPUMPER er det, Genvex A/S er kendt for. Mere end 30 års produktudvikling af VARMEVEKSLERE betyder, at et GENVEX-ANLÆG nu i daglig tale, er blevet et 'begreb' indenfor ventilation- og varmegenvinding.

Genvex A/S er en fleksibel og kompetent samarbejdspartner, som leverer kvalitetsprodukter.
Seneste udvikling af produkterne har resulteret i PASSIVHUS certificering på flere Genvex-anlæg.

434
Weblink Gaia Solar
GAIA-250px
Gaia Solar A/S er Skandinaviens største selskab indenfor bygningsintegrerede solcellepaneler. Vi tror på en nær fremtid hvor alternativ energi, herunder solenergi, vil spille en dominerende rolle i forhold til energi fremstillet på fossile brændstoffer. Vi har derfor en ambitiøs målsætning om at være blandt de ledende cleantech-selskaber i Danmark inden for solcelleteknologi, målt på vækst, indtjening samt innovation.
535
Weblink Resurs Bank
DanAktiv
 
Dansk Energi Center A/S kan i samarbejde med Resurs Bank tilbyde finasiering af ny boligopvarmning eller renovering af eksisterende anlæg - op til 250.000,-
483
Weblink Free-Energy

Free-Energy danske hjemmeside

Free Energys mission er at bidrage til en verden med mere bæredygtigt miljø og reducerede energiomkostninger i bygninger, ved maksimalt udnyttelse af solenergi.

Free Energys vision er at tilbyde solbaserede energisystemer, som kan levere al energi bygninger behøver.

195