Finansiering af varmepumpe | lav rente, ingen udbetaling

OBS!!! Lån til energiforbedringer via Dansk Energi Center A/S, tilbydes kun til arbejde udført øst for Storebælt.

Loading

Faktisk er det muligt at låne til alle slags energiforbedringer. Finansiering af pillefyr, luft-til-luft, luft-til-vand, jordvarme, solceller og andre former for opvarmning af bolig falder ind under samme kategori.

Flere boligejere køber varmepumpe på afbetaling nu hvor det er muligt, at låne til varmeanlæg, uden udbetaling og med fordelagtig lav rente. Også i akut opståede situationer, hvor det eksisterende anlæg giver op, kan du med det samme ansøge om finansiering og få godkendelse senest dagen efter.

Vi hjælper dig gerne med, at skabe et overblik over udgifter til indkøb og installation, din kommende besparelse samt service og vedligeholdelse. Vi hjælper dig med varmetabsberegning, dimensionering samt pladskrav ude og inde - forudsætninger for effektivt og billigt at kunne opvarme din ejendom. Vi hjælper med evt. ansøgninger til kommunen, informerer om energisparetilskud, reduceret el-afgift (der opnåes yderligere besparelse på 62 øre pr. KwH, på strøm-forbrug over 4.000 KWh.). HUSK håndværkerfradrag.