Jordvarmeanlæg

Jordvarme | Effektiv opvarmning.

jordvarme slanger

 

Jordvarme – sådan virker det.

Når solen skinner oplagres der varme (energi) i jorden. Ved hjælp af jordslanger og en varmepumpe, kan man udnytte den energi til opvarmning.

Hvornår kan jeg etablere et jordvarmeanlæg?

Jordvarmeanlæg installeres typisk i forbindelse med udskiftning af oliefyr/gaskedler og nyt byggeri og hvor der samtidig er areal til etablering af jordslanger.

Varmepumper yder mere...

Varmepumper, uanset om det er jordvarme eller luft/vand-anlæg erstatter næsten alle eksisterende typer opvarmning (olie-, gas-, pille-fyr og lign.). Varmepumper yder mere og forbruger mindre. Der kan også være et holdningsmæssigt incitament til at investere i varmepumpe, da man er med til at nedbringe CO2 udledningen.

Danmark bedste varmepumper

Dansk Energi Center A/S leverer nogle af danmarks bedte varmepumper, med lang levetid, høj ydelse og minimal vedligeholdelse. Vores leverandør har fremstillet varmepumper i over 33 år – et kvalitetsprodukt der er tilpasset det nordiske klima og som yder mest muligt selv ved lave udetemperaturer.

Vi leverer varmepumper på:

  • 5-7-9-12 og 16 kW til "almindelig" beboelse, typisk parcelhuse
  • 25-32-40 og 90 kW til store ejendomme
  • 200 kW til produktionsbygninger, beboelsesejendomme, landbrug, liberalt erhverv osv.

Jordvarme pris: Prisen på jordvarme variere temmelig meget, da der er mange faktorer der spiller ind. Det bedste man kan gøre er at rekvirere et par tilbud, så man får en pris der er sammensat til netop dit hus/ejendom. Dimensionering/varmetabsberegning, rørtræk, isoleringsgrad, radiatorer/gulvvarme er blot nogle af de faktorer der har indflydelse på prisen..

Varmepumperne kan kaskadekobles til endnu større effekt.

Lodret jordvarme

Lodret jordvarme, jordvarmeboring, geodrilling - har du ikke plads til jordslanger, kan en jordvarmeboring være løsningen. Overvejer du en sådan løsning, er uddybende rådgivning nødvendigt, da der er mange forhold der skal tages i betragtning.

Vi har en side om lodret boring her.