Varmepumpe | Høj kvalitet, lang levetid og minimal vedligeholdelse

SPAR 60% med en varmepumpe.

Luft til vand, Jordvarme og luft til luft varmepumper - skift dit gamle anlæg ud med en effektiv varmepumpe!

Hvis du synes at, du bruger for mange penge på opvarmning og har du et ældre oliefyr, gasfyr, pillefyr eller lignende, kan der være mange penge at spare ved at skifte til en billigere, mere miljøvenlig, opvarmningsform.

Varmepumper forbruger mindre energi end traditionelle opvarmningsmetoder og de yder ofte langt mere.

Den rigtige varmepumpe

Der kan herske en del forvirring omkring begrebet "varmepumpe", da det bliver brugt i flæng.

  • Jordvarme består af en varmepumpe og et antal meter jordslange som optager energi fra jorden.
  • Luft til vand varmepumper består af en varmepumpe og en "UDEDEL", som henter energi fra luften. Disse to typer varmepumper er normalt koblet på det "vandbårne" system, altså dine radiatorer, gulvvarme og dit brugsvand.
  • Luft til luft varmepumper er IKKE koblet på dit vandbårne system, men bruges ofte som supplement til eksisterende opvarmningsformer. Anvendes særligt i sommerhuse, udestuer og garager.

Installation af varmepumpe

Hos Dansk Energi Center vil vi gerne hjælpe dig til at finde den helt rigtige løsning. Vi laver også en korrekt dimensionering af dit kommende anlæg. Vi installerer over 250 anlæg om året, og vores erfaring kommer dig tilgode. Vi er altid opdateret med de sidste nye tiltag og yder kompetent GRATIS rådgivning inden for vores brancheområde. Varmepumper kan i dag erstatte de fleste traditionelle opvarmningsformer som oliefyr, gaskedler, pillefyr og lignende.

BOOK ET MØDE MED ENERGIVEJLEDEREN

Boligløsninger til private omfatter jordvarme, luft-til-vand varmepumper, luft-til-luft varmepumper og som tilkobling har vi solfangere, energifanger og solcelle-anlæg. Solcelle-anlæg kan selvfølgelig være en selvstændig installation, men mange bruger dem i forbindelse med en varmepumpe. Solcelle-anlægget driver varmepumpen, og når tilbagebetalingstiden er nået, har man stort set gratis varme i sin bolig.

Tilskudsordninger

Der ændres hele tiden på tilskudsordninger som håndværkerfradrag, energitilskud og lignende. Regeringen kommer med nye tiltag og fjerner nogle andre, så det er vigtigt at være opdateret på området. Vores rådgivere er hele tiden opdaterede, og kan vejlede dig i gældende regler og ordninger. Der kan naturligvis være unikke situationer, hvor vores viden bliver utilstrækkelig, men vi skal nok finde løsningen på det. RING til vores energivejleder på 70 26 5000 eller udfyld denne formular, så kontakter vi dig.

energivejleder